A&CKV Gemini Goudse korfbalvereniging sinds 1995

Informatie

Inschrijfformulier
Het formulier is te downloaden op de Formulieren pagina. Na het invullen kun je het inleveren of opsturen naar de ledenadministratie. Contactgegevens staan op de contactpagina.

Shirt
Naast de contributie betaal je eenmalig een bijdrage van €39,80 voor je wedstrijdshirt, dat je in bruikleen krijgt. Geef aan de kledingcommissie door welke maat shirt je nodig hebt en in welk team je gaat spelen via kledingcommissie@gemini-korfbal.nl. Wanneer je een grotere maat nodig hebt, kun je dat ook aangeven aan de kledingcommissie. Je krijgt dan (gratis) een ander shirt.
Voor de huidige leden: jullie hebben de afgelopen 3 jaar €1,50 per maand betaald voor je wedstrijdshirt. Vanaf januari 2023 gaan we dit bedrag niet meer innen. Vanaf het nieuwe seizoen 2022-2023 betalen nieuwe leden hun bijdrage in 1 keer.
***Let op: deze info is nog niet verwerkt in de informatie-brief***

Rokje, broekje, sokken, schoenen
Al je sportbenodigdheden kun je kopen bij de diverse sportketens en bij Korfbaltotaal (zie webshop op deze site).

Zaalwacht
Spelende leden en ouders van jeugdleden kunnen aangewezen worden om een keer zaalwacht te zijn. De zaalwacht bedient het scorebord (er is een gebruiksaanwijzing) en zorgt voor de orde in de zaal (let bijv. op, dat mensen bij het warmlopen aan de kant genoeg afstand houden tot het speelveld en dat er geen ballen in het veld komen). Als je een keer niet kunt, dan zorg je voor een vervanger of ruil je je zaalwacht met iemand anders.

Rijden / Fluiten
Ouders van jeugdleden moeten af en toe rijden bij een uitwedstrijd. Spelende leden en oudere jeugdleden kunnen aangewezen worden om af en toe een (thuis)wedstrijd te fluiten. Het kan zijn dat je verhinderd bent. In dat geval zorg je zelf voor een vervanger, of je ruilt met iemand anders die op een andere dag of tijd staat ingedeeld. Als je voor het fluiten niets regelt en toch niet komt opdagen dupeer je 2 teams en moet iemand anders in jouw plaats fluiten, daarom wordt er dan een boete van 15 Euro in rekening gebracht.

Afzeggen
Als je een keer verhinderd bent voor een wedstrijd, zeg je zo vroeg mogelijk af bij het wedstrijdsecretariaat (zie contactpagina). Als je een keer niet kunt trainen zeg je af bij je trainer.

Adressen

Kantine
Veld Groenhovenpark (geen postadres!)
Groenhovenpark 5
2803PH Gouda
(0182) 761 991

Sporthal
Sporthal De Mammoet
Calslaan 101
2804RT Gouda

Postadres
Raaigras 110
2804NE Gouda