A&CKV Gemini Goudse korfbalvereniging sinds 1995

Algemeen

Korfbal is de enige sport, waarbij heren en dames, jongens en meisjes samen in één team spelen. Korfbal wordt zowel in de zaal als op het veld gespeeld. Een team bestaat uit acht spelers. Vier dames en vier heren zijn verdeeld over 2 vakken: het aanvalsvak en het verdedigingsvak. Korfballers zijn en worden behendige sporters, omdat ze zowel hun handen als hun voeten moeten gebruiken.

Gemini is de enige Goudse korfbalclub, ontstaan uit een fusie van Ter Gouw en Jodan Boys. Sportiviteit en gezelligheid gaan bij Gemini hand in hand. Uiteraard zijn er enkele fanatieke teams, die een zo hoog mogelijk niveau willen halen. Maar ook de recreatieve spelers en speelsters komen aan hun trekken. Gemini is een open, gezellige vereniging, waar iedereen voor elkaar klaar staat. Nieuwe leden worden met open armen ontvangen. Het feit dat vele oud-leden nog steeds onze vereniging bezoeken bewijst dat iedereen zich welkom voelt op de vereniging. Gemini vindt het belangrijk dat een nieuw lid eerst kan kijken of de sport goed bij hem of haar past. Daarom ben je altijd welkom om een paar keer mee te trainen. Kom gerust een keer langs om de gezellige sfeer te proeven of een keer mee te trainen.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer informatie over deze gezellige korfbalvereniging? Kijk gerust verder op onze site of kom een keer kijken bij Gemini. Donderdagavond is, zowel in de zaal als op het veld, onze vaste trainingsavond. Op de teampagina’s vind je de trainingstijden. Je bent van harte welkom om mee te doen! Als je een keer wilt meetrainen, of meer informatie wilt hebben over het lidmaatschap kun je mailen naar de Technische Commisie (tc@gemini-korfbal.nl). Voor meer informatie over het aanmelden kun je mailen naar Martine de Jong. Als je je als lid wilt aanmelden voor Gemini, dan kun je hiernaast onder ‘formulieren’ het aanmeldingsformulier downloaden.

Adressen

Kantine
Veld Groenhovenpark (geen postadres!)
Groenhovenpark 5
2803PH Gouda
(0182) 761 991

Sporthal
Sporthal De Mammoet
Calslaan 101
2804RT Gouda

Postadres
Raaigras 110
2804NE Gouda