A&CKV Gemini Goudse korfbalvereniging sinds 1995

Evenementen

Naast de trainingen en wedstrijden wordt er bij Gemini van alles georganiseerd, zowel voor de leden als voor andere betrokkenen en belangstellenden. Hieronder wat voorbeelden:

Schoolkorfbal
Sinds de oprichting van de vereniging organiseert Gemini vrijwel elk jaar met groot succes het schoolkorfbaltoernooi. Een toernooi waaraan ruim 20 basisschoolteams deelnemen. Meer dan 200 kinderen, aangemoedigd door hun ouders en begeleiders, zorgen voor een gezellige en sportieve korfbalmiddag op het Gemini-veld.

Familiedag
Op de jaarlijkse familiedag komt iedereen aan zijn trekken, die houdt van gezelligheid, van een balletje gooien of van lekker eten. De dag begint met het schutterstoernooi: In tweetallen schieten op de korf. Een competitie tussen jong en oud, ervaren en minder ervaren schutters. En vaak met verrassende winnaars! In de middag is het familietoernooi: Teams, samengesteld uit spelers en hun familie en vrienden, nemen het tegen elkaar op. Groot en klein, sportief of niet, alles bij elkaar in een team, hoe leuk is dat! Aan het eind van de middag is het tijd voor de BBQ. Ieder jaar weer een succes!

Ploegenavond
Altijd al willen weten wat voor talent er rond loopt binnen de vereniging? Daarvoor is de ploegenavond! Elk team en ook een aantal commissies  verzorgt een spetterend optreden. Er wordt gezongen, gedanst en toneel gespeeld. Wie wint de wisselbeker voor de beste act?

Feest
Niet zelf optreden, maar een drankje drinken of los gaan op de dansvloer van het clubhuis. Met je teamgenoten lekker feestvieren. Voor de jongere jeugd tot een uur of negen, voor de ‘ouderen’ tot de laatste naar huis gaat…

Kamp
Voor de jeugd is er het jaarlijkse weekendkamp, georganiseerd door de Jeugd Activiteiten Commissie (JAC).

Adressen

Kantine
Veld Groenhovenpark (geen postadres!)
Groenhovenpark 5
2803PH Gouda
(0182) 761 991

Sporthal
Sporthal De Mammoet
Calslaan 101
2804RT Gouda

Postadres
Raaigras 110
2804NE Gouda