A&CKV Gemini Goudse korfbalvereniging sinds 1995

Familiedag 20 juni

06/03/2020 16:55:08

Op zaterdag 20 juni is het weer zover: onze jaarlijkse familiedag!

De familiedag, de naam zegt het al, is een dag waarop we met zijn allen: spelers, ouders, broertjes, zusjes, opa’s, oma’s, vrienden en vriendinnen een toernooitje korfballen. De dag begint met het schutterstoernooi: in tweetallen schieten op de korf. Een competitie tussen jong en oud, ervaren en minder ervaren schutters. En vaak met verrassende winnaars!

In de middag is het familietoernooi: teams samengesteld uit spelers en hun familie/vrienden nemen het tegen elkaar op. Jong en oud in één team, hoe leuk is dat! Het zou super leuk zijn als vanuit elk team minstens een familieteam meedoet aan deze familiedag: overleg eens met elkaar en doe mee!

Aan het eind van de dag is het tijd om met elkaar gezellig te eten. Een BBQ, een buffet of iets anders? Daar denken we nog even over na.

Verder deze dag: een springkussen, een zwembadje bij mooi weer, spelletjes, een gezellige buitenbar, een rad van fortuin, een muziekje, een natje en een droogje. Ook gaan we alle teams die dit seizoen kampioen geworden zijn even in het zonnetje zetten. Kortom: alle ingrediënten voor een gezellige Gemini-dag!

Categorieën