GEZOCHT!!! Trainers en coaches
Geplaatst door Patrick op 14/05/2019 21:00
GEZOCHT!!! Trainers en coaches

Gezocht: Trainers/coaches!!!

Als TC zijn we al weer druk met komend seizoen bezig. Teamindeling, zaalhuur, scheidsrechters en natuurlijk TRAINERS/COACHES.

We hebben een inventarisatie gehouden onder de huidige trainers, hiervan zullen er verschillende gaan stoppen, waardoor er meerdere “vacatures” zijn ontstaan.

Voor meerdere teams zijn we op zoek naar trainers/coaches. Lijkt het je een uitdaging om één van de teams te gaan trainen of coachen, en daarnaast uitvoering te gaan geven aan het plan “Beter Korfballen”, dan zoeken we jou!

Als trainer/coach zal je, naast natuurlijk veel plezier met de kinderen, trainingen geven en wedstrijden begeleiden, ondersteuning vinden in de TC en natuurlijk de werkgroep “Beter Korfballen” (als trainer word je begeleidt en geassisteerd door Peter, Bert-Jan en André, de leden van de werkgroep)

Het is van groot belang dat er ook komend seizoen voldoende trainers zijn om de teams te trainen en te coachen!

Bij interesse kun je, je melden bij de TC.

Groetjes, Jasper, Esther, Patrick en Jeffrey

A&CKV Gemini Website: v1.02 | Copyright 2019 A&CKV Gemini