Gemini-Feest 9 februari!
Geplaatst door Eef op 11/01/2019 16:07

De feestcommissie nodigt ALLE leden van Gemini uit voor een spetterend feest op 9 februari! Gewoon omdat het zo leuk is om lid te zijn van Gemini!

Voor de F, E en C is het feest van 18.30 tot 20.30 uur. Er is muziek, spelletjes, chips en limonade! Om 20.30 kunnen deze jeugdleden worden opgehaald. F, E en C-tjes die langer willen blijven, alleen onder begeleiding van de ouders. Kosten zijn €2, betalen aan de deur.

Voor de A, het 3e , Midweek, selectie en niet-spelende leden begint het feest om 21 uur.  De bar gaat om 21 uur open. Er wordt alleen alcohol geschonken aan 18+ met polsbandje. Entree: €2,50 (betalen aan de deur); 1 introducee is welkom.

Opgeven is prettig! Dat doe je op feest@gemini-korfbal.nl of via het Facebook-event.

Tot 9 februari!

De Feestcommissie: Nathan, Joyce, Ineke, Fenna, Madelief, Thijn, Zoë, Eef