Sponsorfietstocht
Geplaatst door Cindy op 22/06/2018 10:28
Helaas door omstandigheden is deze fietstocht wat minder onder de aandacht gebracht dan vorig jaar, maar toch hopen we op weer een grote groep enthousiaste deelnemers die een leuk bedrag bij elkaar fietsen voor Gemini! Mocht je meer informatie willen over de fietstocht, kun je contact opnemen met Marjoleine Baartwijk: sponsoring@gemini-korfbal.nl 


Onderstaande informatie ontvingen wij van de Rabobank over de fietstocht van 30 juni! 

Leuk dat A&CKV Gemini deelneemt aan de Rabobank Sponsorfietstocht op zaterdag 30 juni 2018! Met deze e-mail informeren wij u en de deelnemers van uw vereniging over een aantal belangrijke zaken. Aan u het verzoek om deze informatie te delen met uw deelnemers!


Startnummer
Uw vereniging heeft startnummer 1. Geef dit startnummer door aan uw leden. Dit startnummer vullen de deelnemers in op de stempelkaart. Bij alle stempelposten is een lijst met startnummers aanwezig voor het geval u of de deelnemers het startnummer niet meer weten.

Stempelkaart en routebeschrijving
Uw vereniging start bij Gouda. Uw vertrektijd is tussen 10.00 -10.30. Deelnemers aan de 60km route en de wielerroute kunnen altijd starten tussen 10.00 – 11.00 uur. Iedere deelnemer meldt zich persoonlijk bij de inschrijftent en ontvangt een route- en stempelkaart. Iedere deelnemer laat deze ook persoonlijk bij de stempelpost(en) afstempelen. Elke volledig ingevulde stempelkaart die voor 16.00 uur op zaterdag 30 juni 2018 is ingeleverd bij één van de stempelposten, geeft recht op een vergoeding voor uw club.

De vergoeding bedraagt 5 euro voor het aantal personen dat 15 kilometer fietst, 10 euro voor het aantal personen dat 30 kilometer fietst, 20 euro voor het aantal personen dat 60 kilometer fiets en 25 euro voor het aantal personen dat de wielerroute fietst.

Route
De routes zijn met veel zorg uitgezet door Toerclub GRTC Excelsior. Deze voeren u langs de mooiste plekken in onze regio. En natuurlijk ook langs gezellige terrassen waar u even kunt rusten. Toerclub Excelsior zorgt er ook voor dat de routes van 30km en 60km met bordjes worden aangegeven. Zo weet u zeker dat u de juiste route rijdt. Voor de wielerroute zijn GPX files beschikbaar. Deze kunt u downloaden op de site van Excelsior.

Het is toegestaan de route af te leggen met een elektrische fiets. Pas uw snelheid aan andere weggebruikers aan.

Startlocaties
We starten vanaf drie locaties: GRTC Excelsior in Gouda, KV IJsselvogels in Moordrecht en VV ASW in Waddinxveen. Deze locaties zijn tevens stempellocaties. Op iedere startlocatie kunt u tegen betaling kleine versnaperingen kopen. Let op: bij VV ASW kan er alleen met pin betaald worden.

De locaties geven ieder een eigen invulling aan de sponsorfietstocht. Zo kunt u bij KV IJsselvogels kennismaken met de korfbalsport en kunt u bij GRTC Excelsior een leuke (team)foto maken met de Magische Fotospiegel.

Veiligheid
Wij willen de Rabobank Sponsorfietstocht graag zonder ongelukken laten verlopen. Wees dus voorzichtig en voorkom onveilige situaties. Natuurlijk is het leuk om met de leden van uw vereniging samen te fietsen. Fietst u dan met een grote groep? Laat dan de eerste en de laatste deelnemer een reflecterend veiligheidshesje dragen. 

Film/Foto’s
Tijdens de Rabobank Sponsorfietstocht wordt er gefilmd en worden er foto's gemaakt. Rabobank Gouwestreek houdt zich het recht voor om deze te gebruiken voor promotionele doeleinden zonder voorafgaande en/of schriftelijke toestemming van de gefilmde/gefotografeerde.
 

Veel plezier op zaterdag 30 juni; we maken er samen een leuke dag van!
A&CKV Gemini Website: v1.02 | Copyright 2018 A&CKV Gemini