Familiedag 2018
Geplaatst door Roelant op 17/05/2018 13:37
Op 9 juni is het dan weer zover!

De jaarlijkse familiedag!

's Ochtends beginnen we rond tien uur/half elf (precieze tijden volgen nog) met het schutterstoernooi. Tijdens dit toernooi maak je een tweetal en neem je het op tegen andere tweetallen. Zoals de naam al doet vermoeden gaat het hier alleen maar op schieten. Je hoeft dus niets van korfballen af te weten, je moet alleen de bal door de mand gooien. De jeugd tot en met de D kunnen een eigen competitie vormen als er genoeg aanmeldingen zijn, zit je in de D of lager en wil je met iemand spelen die wel op een seniorenpaal schiet, dan zul ook op een seniorenpaal moeten schieten. Details over de spelregels van het toernooi kun je op de familiedag nalezen.

Na dit toernooi begint rond ééen uur/half twee het familietoernooi. In dit toernooi speel je met een zelf samengesteld team een aantal wedstrijden (families, collega's, vrienden en vriendinnen, jong en oud, sportief of zo stijf als een hark, het maakt niet uit). Het is wel de bedoeling dat een team uit minimaal 4 heren en 4 dames bestaat. Mocht dit echt niet lukken, dan mag een dame ook als heer spelen en andersom, maar zorg dan wel zelf voor hesjes of iets dergelijks. Hiervan is het van belang dat je de basisregels van het korfbalspel onder knie hebt. Er wordt versoepeld met de regels omgegaan, met uitzondering van de (halve) finale. Ook hiervan zijn de details van de spelregels op de dag zelf na te lezen.

Na dit toernooi is het tijd voor de overheerlijke barbecue. Net als vorig jaar kun je kiezen uit 5 verschillende menu's. Hamburger menu, Kipsate menu, hete kip menu, shoarma menu (allen 8 euro per menu) en het biefstuk menu (12 euro). Je kunt je opgeven via de lijst in de kantine of via de link:
www.bit.ly/geminibbq

De lijsten hangen (bijna) in de kantine. Je kan je ook opgeven via het emailadres redactie@gemini-korfbal.nl.

Verder zoeken we nog vrijwilligers op die dag. Je kun je opgeven om een bardienst te draaien of om de wedstrijdtafel te bemannen. Lijkt dit je leuk? Stuur dan ook een mail naar redactie@gemini-korfbal.nl.

Inschrijven voor het schutterstoernooi, familietoernooi en de BBQ kan tot woensdagavond 6 juni 22.00 uur!
Dit is een harde deadline, hierna is opgeven niet meer mogelijk!