Sponsorkliks
Geplaatst door Cindy op 22/01/2018 10:59
Hallo allemaal,

Om de vereniging financieel te steunen hebben we een actie gevonden waarbij je voor de vereniging, en dus voor jezelf, geld kunt verdienen zonder er veel moeite voor te hoeven doen.

SPONSORKLIKS

Met SponsorKliks kun je nu zelf een financiĆ«le bijdrage leveren aan jouw sponsordoel, Gemini dus ;), zonder dat het je een cent extra kost! 

Wil jij ons ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan je online aankopen doet via de SponsorKliks pagina van Gemini. Voor jou een kleine moeite, voor ons directe inkomsten. Stel je jezelf eens voor wanneer alle leden dit zouden doen? Vertel dit daarom door aan andere mensen die Gemini een warm hart toedragen. 
Reserveer een restaurant of bestel online een pizza via o.a. Thuisbezorgd en wij ontvangen geld in de clubkas.
Via de categorieĆ«n boven in het menu kun je tevens bij diverse webwinkels als Wehkamp, Bol.com, Coolblue, Booking.com, Expedia en Zalando bestellen. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar Gemini. En nogmaals, het kost je niets extra! 
https://www.sponsorkliks.com/products/

Hoe werkt het? 
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.nl wordt gedaan. 75% van deze commissie wordt gestort op de bankrekening van Gemini. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.nl naar de site van Bol.com, jij betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com een commissie uit en profiteert Gemini hier direct van! 

Ga dus de volgende keer dat je iets online wilt kopen eerst naar onze website en klik op de banner van SponsorKliks. 

Doe hetzelfde als je uit eten gaat of een pizza wilt laten bezorgen. Via Gemini kun je terecht bij 4.500 restaurants waarbij elke bestelling of reservering geld oplevert.
Zo is sponsoren niet alleen heel gemakkelijk maar nog lekker ook!
En uiteraard mogen je familie, vrienden, buren en noem maar op dit ook doen. Geef ze dan gewoon even de link door!

Dus: volgende keer als je besteld, doe dit dan via https://www.sponsorkliks.com/products/ of nog makkelijker via de banner op de website van Gemini! http://www.gemini-korfbal.nl
A&CKV Gemini Website: v1.02 | Copyright 2019 A&CKV Gemini