Speel mee met de VriendenLoterij en steun Gemini.
Geplaatst door Roelant op 26/03/2017 21:47
Speel mee met de VriendenLoterij en steun Gemini. Op woensdag 29 maart organiseert Gemini met de VriendenLoterij een belactie om geld in te zamelen voor de clubkas. Met deze actie willen wij onze wens, het opknappen van de keuken en het renoveren van de 4e kleedkamer vervullen. Jij kunt ons daarbij helpen!

Op 29 maart tussen 18.30 en 21.30 kun je een telefoontje verwachten van één van onze leden met de oproep mee te spelen met de VriendenLoterij voor Gemini. Ook al bestaande loten kunnen gekoppeld worden aan ons goede doel; GEMINI. De helft van de lotprijs gaat direct naar onze clubkas. En als deelnemer van de VriendenLoterij maak je maandelijks kans op fantastische (geld)prijzen.
Hoe meer loten we verkopen, hoe sneller we het opknappen van de keuken kunnen realiseren. En de VriendenLoterij keert een extra bijdrage uit aan de top-7 clubs en verenigingen die in maart de meeste loten heeft verkocht.

Hou woensdag 29 maart dus je telefoon in de gaten!