Gezocht: Coach Senioren 2
Geplaatst door Martine op 17/08/2016 10:16
Gezocht: een vaste coach voor het Senioren 2 team.

De TC zoekt voor komend seizoen een (vaste) coach voor het senioren 2 team.

Profiel van de coach:

Een ervaren korfballer, trainer of coach die een jong team kan motiveren en sturen in hun tweede jaar in de 3e klasse reserve. Nadruk ligt op de coachende rol.

Doel van het 2e team:
Het 2e seniorenteam speelt allereerst voor een zo hoog mogelijk positie in hun poule. Het tweede doel is zich kunnen handhaven, en groeien als vaste waarde in de 3e klasse reserve. Zowel op het veld als in de zaal.

Het 2e team is een selectieteam van Gemini, wat betekent dat de spelers van 2, samen met de spelers van 1 het vlaggenschip van de vereniging zijn. We spelen wedstrijdklasse en we spelen wedstrijden om die te winnen.

Voor het bepalen tactiek en speelwijze werk je direct samen met de hoofdtrainer van Gemini.

Beschikbaarheid:
Je bent in ieder geval bij alle wedstrijden van het 2e aanwezig en je zal zo nu en dan een keer op een andere (trainings)avond beschikbaar moeten zijn voor overleg met team en hoofdtrainer.

Meer informatie bij de Technische Commissie
Patrick Polet of Marcel van Luxemburg.

PS: ken je iemand die aan dit profiel voldoet? Meld het ons!