Grote Clubactie
Geplaatst door Cindy op 14/09/2015 12:57
Grote ClubactieGROTE CLUBACTIE NIEUWS!
€1000,00 voor een scorebord en wanneer de grens van €1000 wordt behaald een korfbalclinic voor de jeugdleden.

De Grote Clubactie gaat weer van start.

Deze week worden de verkoopboekjes uitgedeeld aan de jeugdleden, maar senioren, supporters en overige betrokkenen niet getreurd. Dit jaar doen wij ook mee met de online loten verkoop. Je kunt online een lot kopen via de volgende link:
Stuur de link door naar zo veel mogelijk familie, vrienden en kennissen, zodat wij ons doel kunnen bereiken.

Elk verkocht lot levert de vereniging €2,40 op. Dit jaar sparen wij voor een scorebord. Ons doel is een bedrag van €1000,00. Als dit bedrag daadwerkelijk wordt bereikt zal er een korfbaclinic voor de jeugdleden georganiseerd worden.

Wat data op een rij:
19 september 2015 start de lotenverkoop
7 november 2015 moeten de boekjes uiterlijk ingeleverd worden
(LET OP! Elk jeugdlid moet zijn/haar boekje weer inleveren)
10 december 2015 is de trekking voor de prijzen

Volle boekjes kun je inleveren in de box op de bar.Nieuwe boekjes kunnen worden aangevraagd bij Esther Goudriaan

Let's go for it!!