Sponsoren
Gemini is de enige korfbalclub in Gouda en de vereniging is aan een heuse opmars bezig. Na jaren in de 4e klasse actief te zijn geweest is het vlaggenschip, zowel in de zaalcompetitie als op de veldcompetitie, kampioen geworden. In de 3e klasse weet de ploeg zich feilloos te handhaven. De wedstrijden van het 1e worden ook steeds beter bezocht.

De betrokkenheid van de leden wordt groter, het publiek neemt toe, het spel wordt beter, maar....nu de sponsoren nog! Gemini wordt gerund door een fantastische groep vrijwilligers. Zij zetten zich dagelijks, wekelijks of maandelijks in voor deze gezellige vereniging. Helaas komt het verenigingsleven in tijden van bezuinigingen onder druk te staan. Daarom is Gemini altijd op zoek naar sponsoren, welke onze vereniging willen steunen. Samen met de sponsoren willen wij een klassieke win-win situatie creëren. Bij een gemiddeld thuisprogramma speelt Gemini tegen zo'n 12 ploegen. Op zo'n dag ontvangt onze gastvrije vereniging 150 tot wel 300 mensen van buitenaf. Eeuwig zonde dat zij uw reclame-uiting nog niet hebben gezien. Gemini gaat heel graag met u in gesprek om de sponsormogelijkheden te bespreken.