Evenementen
Naast de reguliere trainingen en wedstrijden worden er door Gemini verschillende evenementen georganiseerd. Zowel voor de leden als voor liefhebbende buitenstaanders vinden evenementen plaats. Gemini wenst daarmee de korfbalsport en haar eigen naam in Gouda en omgeving te promoten.

Schoolkorfbal
Sinds de oprichting van de vereniging organiseert Gemini ieder jaar met groot succes het schoolkorfbaltoernooi. Een toernooi waaraan ruim 50 lagere (basis)schoolteams deelnemen. Meer dan 500 kinderen, uiteraard toegejuicht door hun ouders en begeleiders, zorgen dan voor een uitermate gezellige en sportieve korfbalmiddag op het veld van Gemini.

Familiedag
Op de jaarlijkse familiedag kan een ieder die van gezelligheid en een balletje gooien houdt aan zijn trekken komen. Dit toernooi wordt georganiseerd door een aantal leden en kent een grote verscheidenheid aan deelnemers; families, collega's, vrienden en vriendinnen, jong en oud, sportief of zo stijf als een hark, het maakt niet uit! Gezelligheid en plezier staan gedurende deze dag voorop. Een dag waarop iedereen die zin heeft een balletje te gooien, in de door henzelf samengestelde teams, welkom is. Deze dag wordt traditioneel afgesloten met een barbecue en een feest in onze eigen kantine. Uit de reacties van de deelnemers kunnen we vaststellen dat deze dag ieder jaar weer een succes is.

Ploegenavond

Altijd al willen weten wat voor talent er rond loopt binnen de vereniging? Kom dan eens een kijkje nemen op de jaarlijkse ploegenavond! Elk team en ook bijna elke commissie verzorgt een spetterend optreden.
Er wordt gezongen, gedanst, toneel gespeeld en er worden moppen vertelt. De ploegenavond staat garant voor een avond vertier in een prachtige ambiance.

Dart- en klaverjasavond of pokeravond
Een aantal keer per jaar wordt er in ons clubhuis een dart- en klaverjasavond of pokeravond gehouden voor junioren en senioren.