Algemene informatie
Aanmeldingsformulier
Het aanmeldingsformulier vindt u terug op onze website (algemeen - formulieren - aanmeldingsformulier). Met het invullen van dit formulier verklaart u ook dat u op de hoogte bent van de privacyverklaring van A&CKV Gemini. Deze verklaring is terug te vinden op dezelfde pagina als het aanmeldingsformulier. Het ingevulde formulier kun je inleveren of opsturen naar de ledenadministratie. Voor contactgegevens, zie de contactpagina! 

Shirt
Een Gemini wedstrijdshirt inclusief Gemini sjaal kost € 35. Voor contactgegevens, zie de contactpagina!.

Rokje, broekje, sokken, schoenen
Al je sportbenodigdheden kun je kopen bij de diverse sportketens. Tevens beschikt Gemini over een webshop, waar je een diverse leuke Gemini kleding en fanartikelen kunt kopen. 

Indeling zaalwacht / rijden / fluiten
Wanneer je bent ingedeeld voor een zaalwacht (zie de Door De Mail), om te rijden bij uitwedstrijden of voor het fluiten van een wedstrijd kan het zijn dat je onverhoopt verhinderd bent. In dat geval dien je zelf zorg te dragen voor vervanging. Ruil bijvoorbeeld met iemand anders die op een andere dag of tijdstip ingedeeld staat. Als je als scheidsrechter niet komt opdagen, en geen vervanging hebt geregeld, wordt er een boete van 15 euro in rekening gebracht.

Zaalwacht
Als ouder van een spelend lid van Gemini zal u in het zaalseizoen waarschijnlijk ingedeeld worden als zaalwacht. De zaalwacht is verantwoordelijk voor het scorebord (er zullen altijd mensen aanwezig zijn die de werking ervan uit kunnen leggen). Daarnaast draagt de zaalwacht zorg voor de orde in de zaal. Dit houdt in de praktijk vooral in dat ballen tijdens een wedstrijd stil gehouden moeten worden.

Afzeggen bij
Wedstrijd: afzeggen bij het wedstrijdsecetariaat. Voor contactgegevens, zie de contactpagina! 
Training: bij de trainer
A&CKV Gemini Website: v1.02 | Copyright 2019 A&CKV Gemini