Over Gemini
Korfbal is DE sport, waarbij heren en dames, jongens en meisjes samen in een team spelen. Korfbal wordt zowel in de zaal als op het veld gespeeld. Een team bestaat tegenwoordig altijd uit acht spelers. Vier vrouwen en vier heren zijn gelijkmatig verdeeld over 2 vakken; het aanvalsvak en het verdedigingsvak. Korfballers zijn en worden behendige sporters, omdat ze zowel hun handen als hun voeten moeten gebruiken.

Gemini is de enige Goudse korfbalclub en is ontstaan uit een fusie van Ter Gouw en Jodan Boys. Sportiviteit en gezelligheid gaan bij Gemini hand in hand, Uiteraard zijn er een aantal fanatieke teams, welke een zo hoog mogelijk niveau willen halen. Desalniettemin komen ook de recreatieve spelers en speelsters bij deze club aan hun trekken. Gemini is een open, gezellige vereniging, waar iedereen voor elkaar klaar staat. Nieuwe leden worden ook altijd met open armen ontvangen. Het feit dat vele oud-leden nog steeds onze vereniging bezoeken bewijst dat iedereen zich welkom voelt op de vereniging. Gemini vindt het belangrijk dat een nieuw lid eerst kan kijken of de sport goed bij hem of haar past. Daarom is men altijd welkom om een paar keer mee te trainen. Kom gerust een keer langs om de gezellige sfeer te proeven en/of een keer mee te trainen.
Kom jij?

Gezellig
Even
Meetrainen?

Word jij onze?

Interessante
Nieuwe
Impuls

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer informatie over deze gezellige korfbalvereniging? Kijk gerust verder op onze site of kom een keer kijken bij Gemini. Donderdagavond is, zowel in de zaal als op het veld, onze vaste trainingsavond. Op de teampagina's vind je de trainingstijden. Je bent van harte welkom om mee te doen! Voor meer informatie kun je ook mailen naar tc@gemini-korfbal.nl. Als je je als lid wilt aanmelden voor Gemini, dan kun je hieronder het aanmeldingsformulier downloaden.